Læsehesten - Møns Antikvariat -- www.petroleumslamper.com --www.moenantikvariat.dk
  Lendemark Hovedgade 7
4780 STEGE
laesehesten@moenantikvariat.dk
Læsehesten - Møns Antikvariat er først og fremst antikvariat - med salg af bøger, tegneserier, postkort og grammofonplader som hovedområde - men vi har også en afdeling som beskæftiger sig med lamper - først og fremst petroleumslamper, og reservedele til disse, så som lampeglas, glaskupler, væger, brændere og hvad man ellers kan ha brug for.  
Der findes også et udvalg i el-lamper i gammel stil -  
   
Foretningen har ingen telefon, så henvendelser sker med personlig fremmøde, eller med e-mail eller brev til ovenstående adresse.  
   
BESTILLINGER:  
Send en e-mail til laesehesten@moenantikvariat.dk med din bestilling eller forespørgsel  
Du får svar så hurtigt som mulig -  
 
FORSENDELSE:
Forsendelse sker for kundens regning, hvis ikke andet er aftalt, men ansvaret har vi, så du skal ikke være bange for at "hænge på" et ødelagt glas - eventuel returporto dækkes af kunden hvis ikke andet er aftalt.
Der beregnes porto efter Post danmarks takster, dog minimum DKK.15,-
BETALING:

Betaling kan ske over netbank - oplysninger om dette står på faktura - eller med girokort, vedlagt forsendelsen. Vi forbeholder os ret til at bede om forhåndsbetaling.

Efter aftale kan også e-wire eller Paypal benyttes. Vær opmærksom på at det ved disse betalingsmåder tillægges et gebyr til dækning af udgifter ved overførsel.

 
REKLAMATIONER:  
Reklamationer skal ske hurtigst mulig efter modtagelse af varen, og senest inden to dage.  

TIL LAMPEFORSIDEN - TIL ANTIKVARIATET